15 Temmuz Şehitler Parkımız Her Türlü Sosyal Donatısı ve Güvenlik Önlemleriyle Halkımızın Hizmetinde

Belediyemizce yapımı tamamlanan ve içerisinde birçok sosyal donatıyı barındıran “15 Temmuz Şehitler Parkımız”, çocuklarımızın güvenliği için takılan güvenlik kameralarıyla artık 7 gün 24 saat izleniyor.
Belediyemizce, Atatürk Mahallesinde yapımı tamamlanan devasa Parkımıza, “15 Temmuz Şehitler Parkı” adı verildi. 15 Temmuz Şehitler Parkı ile halkımız 20.000 m2 yeşil alana kavuştu.
Bir yıl öncesine kadar bataklık durumunda olan alan, şimdilerde 1 restaurant, 1 kır kahvesi, tenis kortu, satranç ve golf alanı, büfe, mescit, bebek bakım odası, tuvalet, duş, oturma alanları, çocuk oyun alanları, fitness alanı, güvenlik kulübesi, seyir terasları ve toplamda 1000 metre koşu ve bisiklet yolu ile halkımızın hizmetine sunuldu.
15 Temmuz Şehitler Parkımız; sakura, sofora, erguvan, ıhlamur, akçaağaç, çınar, dişbudak ağaçları ile kartopu, baston gül, alacalı taflan, lavanta, biberiye, leylak, spiral servi, mor salkım, hanımeli, acemborusu çiçekleriyle renklendirildi.
Parkımız, 15 Temmuz Şehitlerimiz için diktiğimiz 250 gül fidanıyla da ayrı bir anlam kazandı.
Yapımı kısa sürede tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Parkımız, vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı.
15 Temmuz Şehitler Parkı’nda Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’in desteğiyle halkımıza ücretsiz çay ikramında da bulunulmaya devam ediyor.
Parkımız, Çocuklarımızın Güvenliği İçin İzleniyor
Çocuklarımızın 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda güven içinde oynaması ve parkımızın güvenliği için kamera sistemi takıldı. 15 Temmuz Şehitler Parkımız, güvenlik kameralarıyla donatılarak artık 7 gün 24 saat izleniyor.
Oyun Gruplarımız Artık Engelsiz
Engeli olan çocuklarımızın kullanımı için parkımızdaki oyun gruplarımız, engelsiz oyun grubu olarak düzenlenerek hizmete açıldı. Peyzaj düzenlemeleri tamamlanan parkın oyun grupları, engeli olan çocuklarımızın rahatlıkla kullanabileceği tasarımlar içinden seçildi. Böylece çocuklarımız rahat ve güvenilir bir şekilde parkımızdan faydalanabiliyor.